Wyroby laboratoryjne

Wyroby laboratoryjne

Szkło dla mikrobiologii

Szalka Petriego (typ CT2290)

d1
[mm]
d2
[mm]
h
[mm]
Ilość szt.
w opakowaniu
200 190 35 8
250 240 50 7
300 288 52 10

Szalka Petriego, część dolna podzielona na dwie części (typ CT2296)

d1
[mm]
d2
[mm]
h
[mm]
Ilość szt.
w opakowaniu
80 75 15 24
100 94 20 12
120 114 20 12

Szalka Petriego, część dolna podzielona na trzy części (typ CT2297)

d1
[mm]
d2
[mm]
h
[mm]
Ilość szt.
w opakowaniu
80 75 15 24
100 94 20 12
120 114 20 12

Szalka Petriego, część dolna podzielona na cztery części (typ CT2298)

d1
[mm]
d2
[mm]
h
[mm]
Ilość szt.
w opakowaniu
80 75 15 24
100 94 20 12
120 114 20 12

 

 

 

Kolba Roux do posiewów, z szyjką środkową (typ CT70)

Pojem-
ność
[ml]
l
[mm]
l1
[mm]
h
[mm]
d
[mm]
Ilość szt.
w opako-
waniu
75 60 25 125 20 10
250 80 35 180 25 16
450 95 42 195 30 8
1 000 120  55 255 32 6
2 000 150 70 320 40 5

Kolba Roux do posiewów, szyjka stożkowa w środku (typ CT70T)

Pojem-
ność
[ml]
l
[mm]
l1
[mm]
h
[mm]
J
[mm]
Ilość szt.
w opako-
waniu
75 60 25 125 14/15 10
250 80 35 180 19/17 16
450 95 42 195 24/20 8
1 000 120 55 255 24/20 6
2 000 150 70 320 29/22 5

Kolba Roux do posiewów, z szyjką boczną (typ CT70A)

Pojem-
ność
[ml]
l
[mm]
l1
[mm]
h
[mm]
d
[mm]
Ilość szt.
w opako-
waniu
250 80 35 180 25 16
450 95 42 195 30 8
1 000 120 55 255 32 6
2 000 150 70 320 40 5

Kolba Roux do posiewów, z szyjką boczną, stożkowa (typ CT70AT)

Pojem-
ność
[ml]
l
[mm]
l1
[mm]
h
[mm]
J
[mm]
Ilość szt.
w opako-
waniu
250 80 35 180 19/17 16
450 95 42 195 24/20 8
1 000 120 55 255 24/20 6

 

 

 

Kolba Black’a o przekroju prostokątnym, do posiewów (typ CT3120)

Pojem-
ność
[ml]
l
[mm]
l1
[mm]
h
[mm]
SJ
[mm]
Ilość szt.
w opako-
waniu
150 45 45 155 24/20 12
200 45 45 175 24/20 12

Dane prezentowane w niniejszym opracowaniu oparte są na najlepszej wiedzy. Continental Trade zastrzega sobie możliwość ich aktualizacji i wprowadzania zmian zgodnie z postępem wiedzy i techniki. Podane dane nie są jednak podstawą przyjęcia odpowiedzialności za poprawne funkcjonowanie, które jest uwarunkowane wieloma czynnikami, wymagającymi rozpoznania dla każdego indywidualnego przypadku.